Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FH

Bouše

8. 10. 2010 13:28
Nevím, proč jsem si vzpomněl na Švejka před soudními lékaři:

   "Jest rádium těžší než olovo?" "Já ho prosím nevážil," se svým milým úsměvem odpověděl Švejk."Věříte v konec světa?" "Napřed bych ten konec světa musel vidět," ledabyle odvětil Švejk, "rozhodně se ho ale zejtra ještě nedočkám:"  "Dovedl byste vypočítat průměr zeměkoule?" "To bych prosím nedovedl," odpověděl Švejk, "ale sám bych vám, pánové, dal také jednu hádanku: Je tříposchoďovej dům, v tom domě je v každém poschodí 8 oken. Na střeše jsou dva vikýře a dva komíny. V každém poschodí jsou dva nájemníci. A teď mně řekněte, pánové, v kerým roce zemřela domovníkovi jeho babička?"

   Soudní lékaři podívali se významně na sebe, nicméně jeden z nich dal ještě tuto otázku: "Neznáte nejvyšší hloubku v Tichém oceáně?" "To prosím neznám," zněla odpověď, "ale myslím, že rozhodně bude větší než pod vyšehradskou skálou na Vltavě:"  Předseda komise se stručně otázal: "Stačí?", ale přece si ještě jeden z členů vyžádal tuto otázku: "Kolik je 12 897 krát 13 863?"  "729," odpověděl Švejk nemrkaje.

0 0
možnosti
JM

jiricka2

8. 10. 2010 13:20
ajajaj...:

ještě že je jen psycho: Jinak bys možná měla....: Občas totiž psychologé mají co dělat se sebou a navíc mají pacenty co jim vylévají své potíže. Tys přesně opak: Možná jí to zvrtlo.

0 0
možnosti
PD

DolevaP

8. 10. 2010 13:11
a byla to doktorka

nebo nějaká v ordinaci zapomenutá recidivní pacientka ? ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1962x
Jsem optimistická vozíčkářka, rychlejší než vítr.. někdy..

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy