Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bobrufka

30. 8. 2010 10:07
Ahoj Ivko,

přesně pro tohle tvrdím, že ten, kdo určuje minimýální mzdu, by si měl vyzkoušet z takové částky alespoň 3 měsíce žít. Všichni ti papaláši , co rozhodují jsou odtrženi od reality. To víš, oni si ani ten rohlík nejdou koupit osobně.  A úředníci? O ztom jsem ti napsala v minulém blogu.

Tak pevné nervy se šimlem :-)R^

0 0
možnosti

sedici

29. 8. 2010 20:41
Ivko

"Ten, kdo v tom nežije, nemůže vědět, jaké máme potřeby, jak rozlišné jsou projevy jednoho onemocnění. ´Vozíčkář nezná svět a život nevidomých, hluší nepochopí človíčka s obrnou."

Tak pod tohle se podepisuR^R^

0 0
možnosti

jirkan01

29. 8. 2010 19:55
Bohužel se splnilo, čeho jsem se bál

Šetří se na cca 5% rozpočtu - sociální a nemocenské pojištění. Ne že by to bylo  špatně, spousta lidí zneužívá systém a bere mnohem víc než dává a než potřebuje. Ale teď to vypadá, že ani rádoby pravicová TOP09 nedokáže pohnout s přebujelým úřednickým systémem a dokonce se o to ani nesnaží. Vzít šmahem všem včetně hasičů a policajtů vede k jedinému - hasiči a záchranáři odejdou a policajti začnou brát ještě víc úplatků než doteď. A úředník bude pořád sedět a užívat si odpracované roky. A rozhodovat o zakázkách, které by spousta firem nabídla za maximálně 70% dnešní ceny. Mimochodem jsem se byl podívat ve Voticích-prý konec investicí na železnicích-houby, VIAMONT jede dál. Jakby ne. Kdyby se stoplo 90%, tak zůstane 10% Řebíčkových. Nebýt toho, že Kalouskovi věřím ještě míň než běžnému politikovi, volil bych podle programu TOP. Ale teď mi začíná být sympatický Bárta - když opravdu vyžene aspoň pár vyžírků, zkrotí si Johna, a nebude hlídat Pražský Hrad, bude mít moje podmíněné sympatie.

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1962x
Jsem optimistická vozíčkářka, rychlejší než vítr.. někdy..

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy