Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Camino

22. 8. 2010 2:37
Habitat For Humanity

Nechce se mi verit, ze by tohle neexistovalo v CR. Lide si musi pomahat. Pokusim se zeptat na zdejsim cervenem krizi, co by se dalo delat. Vybirali jsme zde na cs. deti, sbor ze Slavonic, prileteli sem a odzpivali si to. Zdejsi blogerka Z. Kulhankova si s tim dala praci a povedlose. Nevidim duvod, proc bychom nemohli neco podobneho presne tim samym zpusobem udelat tady. Vzburcovat lidi trochu.

Kdysi jsem cetla od John Donne v uvodu jedne knihy (mozna, Komu zvoni hrana, ale je to davno), ze nikdo neni ostrov, kazdy je cast kontinentuV

0 0
možnosti
IK

mejsehezky

22. 8. 2010 14:07
Re: Habitat For Humanity

Lidé si pomáhají, věřím v lidskost, věřím v přátelství.. bez toho by se špatně žilo, nám všem V:-)

0 0
možnosti
C

Camino

22. 8. 2010 2:21
Habitat For Humanity

Ani bych se nemela ptat, jestli toto existuje v CR. Funguje to v Kanade a USA, znam par lidi, kterym se takto dostalo pomoci, proste se da dohromady par slusnych lidi, dostanou od slusnych firem material a spousta slusnych lidi vybere po par dolarech/korunach a jde to. Jooo, civilizace.V

0 0
možnosti
T

tigger77

21. 8. 2010 13:00
1 věc tu chybí!

Dobrý den, Ivetko! Myslím, že 30 000 není zase tak veliká částka, aby ji čtenáři vašich článků nedali dohromady. V této zemi existuje řada nadací, které nikomu zas tak moc užitečné nejsou. Proč tedy nezveřejníte číslo účtu?

   Já jsem viděl bezbariérové byty v Praze na Chodově. Jsou kousek od Krčského lesa, i když sídliště kolem nijak krásné není. Určitě si zasloužíte víc životního prostoru. Jeden pokojík je opravdu málo!

Jste hodná na druhé. Zkuste být také hodná na sebe!!!

S pozdravem a obrovskou úctou

David BachmannR^

0 0
možnosti
IK

mejsehezky

21. 8. 2010 13:40
Re: 1 věc tu chybí!

Davide, ty peníze by mi nebyly nic platné, tady se zasahovat prostě do bytu nesmí. Ale vidět bezbariérový byt bych chtěla. Víte, jste strašně hodný, jen já neumím a nechci prosit o peníze, zejména když se takhle žít dá. Chci jen upozornit na nevstřícnost úřadů, na nulové informace, v malých městech vám nikdo nevyjde vstříc, pro úředníky jste oficiální "ležák". Byty jsou většinou privatizovány, v našem městě, kromě Koldomu, všechny.

A jedna maličkost.. účet nemám ;-D;-D

0 0
možnosti
M

maamar

21. 8. 2010 9:31
Nezáviďte vozíčkářům, PROSÍM!

Znám,... o životě vozíčkářů. kteří chtějí aktivně žít a nenechat se ve 20 do DD, bych mohla napsat seriál a nechat ho promítat našim osvíceným a hlavně finančně zajištěným zákonodárcům a úředníkům od ministra až po posledního na městě. Ať se o Vás postará rodina.. ať Vám rodiče postaví bezbar. domek.. město nepočítá s výstavbou bezbar. bytů.. domluvte se s majitelem bytu..

Realita- v rodině s postiženým dítětem je z 99% jeden příjem,příspěvky spolknou pleny, léky.., na stavbu domu NENÍ

- bezohlednost a arogance tohoto státu vůči seniorů a postiženým ( na zlaté padáky pro VIP máme, ale Vy to nejste, přírodaVám  nadělila ochrnutí,tak  se radši ani neukazujte a zalezte do DD, pokud Vás tam vezmeme, ani tam na Vás není nikdo zvědavý)

- s majitelem domu se na úpravách bytu nedomluvíte, pro toho je Váš problém nadějí, že Vás takto z bytu vystrnadí..

Je toho na román... paní a všem postiženým V

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1962x
Jsem optimistická vozíčkářka, rychlejší než vítr.. někdy..

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy